Η ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, πιο γρήγορη από ποτέ

Η ολοκλήρωση των παραγγελιών σας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην πώληση. Πρέπει να γίνεται γρήγορα, με απλά βήματα, χωρίς λάθη και με απόλυτο έλεγχο.

Οι πληροφορίες που χρειάζεστε, όλα σε μία προβολή

Για να ολοκληρωθεί πετυχημένα και γρήγορα μία παραγγελία δεν αρκεί μόνο η περισυλλογή των προϊόντων. Εξίσου γρήγορη πρέπει να είναι η δημιουργία του Voucher αποστολής, ο έλεγχος ιστορικότητας πελάτη, η επιβεβαίωση πληρωμής, επιβεβαίωση τιμών κ.α.

Γι’ αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει την αναλυτική προβολή παραγγελιών η οποία σας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προχωρήσετε με σιγουριά στην αποστολή της παραγγελίας, ή αν θα πρέπει να καλέσετε για επιβεβαίωση τον πελάτη.

Όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύουμε δίπλα στα καταστήματα που μας εμπιστεύονται και έχουμε δημιουργήσει δύο καρτέλες παραγγελιών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη κάθε επιχείρησης!

Δυναμική διαχείριση παραγγελιών

Ομαδοποιήστε τις παραγγελίες σας, ανά τρόπο πληρωμής, κατάσταση, μέθοδο αποστολής και πολλά άλλα φίλτρα που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε μεγάλο όγκο παραγγελιών πολύ εύκολα. Μπορείτε ακόμα και να δημιουργήστε φίλτρα ανάλογα με τις κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνει η κάθε παραγγελία!

Αναπτύξτε τη συνοπτική προβολή παραγγελιών και διαχειριστείτε πολλαπλές παραγγελίες ταυτόχρονα. Εκτυπώστε δελτία αποστολής, Voucher, εισάγετε εσωτερικά σχόλια παραγγελίας, όλα με τις ίδιες απλές διαδικασίες

Αυτόματη ενημέρωση παραγγελιών στο ERP, άμεσα

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε στην επιχείρηση σας ERP και συγχρονίζεται η αποθήκη με το κατάστημα σας, οι παραγγελίες που έρχονται στο eshop αποστέλλονται απευθείας στο ERP.

Έτσι κρατάτε ενημερωμένη την αποθήκη σας στο ERP σε πραγματικό χρόνο, δεν χάνετε πωλήσεις και φυσικά γλυτώνετε το χρόνο που θα χρειαζόταν για να κάνετε αυτή τη διαδικασία χειροκίνητα.

Επιπλέον εργαλεία διαχείρισης παραγγελιών

Διαχείριση αποστολών

Όλες οι αποστολές σας (Voucher) σε μία σελίδα συγκεντρωμένες για να μη χάνετε τον έλεγχο. Εύκολη αναζήτηση αποστολών με στοιχεία πελάτη όπως και προβολή κατάστασης αποστολής

Διαχείριση επιστροφών

Οι πελάτες σας έχουν ειδική φόρμα επιστροφής προϊόντων κι εσείς μπορείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε την αλλαγή, όπως και να πιστώσετε τα χρήματα στο πορτοφόλι του πελάτη.

Διαχείριση καρτών δώρου

Διαχειριστείτε εύκολα τις κάρτες δώρου που έχετε πουλήσει, ελέγξτε το υπόλοιπο και παρακολουθήστε την πορεία χρήσης κάθε κάρτας