Υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε

Ακόμα ανοίγετε ticket ή περιμένετε στο τηλέφωνο για να λυθούν οι απορίες σας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Είμαστε πραγματικά εκεί, για εσάς

Η αξία της υποστήριξης

Η υποστήριξη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας, όχι γιατί θα αυξηθούν οι πωλήσεις σας, αλλά γιατί μαζί μπορούμε να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Γνωρίζετε τα προϊόντα σας καλύτερα απ’ όλους, όπως γνωρίζουμε κι εμείς την πλατφόρμα που έχουμε δημιουργήσει. Ο συνδυασμός αυτός είναι ισχυρός και θεμελιώδης για την επιτυχία σας.

Η ομάδα υποστήριξης είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε κάθε σας βήμα, από την εγγραφή και προσθήκη προϊόντων μέχρι τη διαχείριση των παραγγελιών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Κανάλια επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω διαφόρων καναλιών επικοινωνίας, όπως live chat απευθείας από τη σελίδα διαχείρισης, μέσω email και τηλέφωνο, για να σας προσφέρουμε άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη. Είτε έχετε απορίες σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας, είτε αντιμετωπίζετε τεχνικές δυσκολίες, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε.

Εκπαίδευση & FAQ

Προσφέρουμε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό μέσω του καναλιού μας στο YouTube και της Γνωσιακής μας βάσης. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να σας παρέχουν γρήγορες και αποτελεσματικές απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις και για να σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας άριστης εμπειρίας για τους εμπόρους και τους πελάτες μας. Για αυτόν το λόγο, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη συνεχή βελτίωση της πλατφόρμας μας και των υπηρεσιών υποστήριξης, προσαρμόζοντας τες στις ανάγκες και τα σχόλια σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδευτείτε στο δικό σας χρόνο

Έχουμε δημιουργήσει ένα κανάλι στο youtube το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και όχι μόνο. Δείτε πώς μπορείτε μόνοι σας να στήσετε εξ’ ολοκλήρου ένα ηλεκτρονικό κατάστημα!

Γνωρίστε την πλατφόρμα

Ανοίξτε ένα κατάστημα δωρεάν για 30 ημέρες και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο
ηλεκτρονικού εμπορίου