Αφήστε τα δεδομένα να σας καθοδηγήσουν

Έχουμε αναπτύξει συστήματα συλλογής δεδομένων που παράγουν real-time insights και αναφορές για την καλύτερη απόδοση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Οι πληροφορίες που παρέχονται μπορούν να αυξήσουν δραματικά την απόδοση των ενεργειών σας.

Πάρτε αποφάσεις βάσει απόδοσης στόχου δεδομένων

Reports

Δείτε αναλυτικές αναφορές για κάθε τομέα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είτε αφορά πωλήσεις, αποθήκη, πελάτες κτλ.

Καθοδήγηση

Αν δεν γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε τα νούμερα από τις αναφορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως οδηγό σας τα Insights που παρέχονται. Δείτε τα ως σύνοψη των αναφορών και καθοδήγηση για επόμενες ενέργειες.

Μετρήσιμα αποτελέσματα
παντού

Χρησιμοποιήστε τα Analytics σε κάθε στάδιο, από την επίσκεψη μέχρι την πώληση, με προσωποποιημένες αναφορές και επωφεληθείτε με τα εξής:

Μετρήστε την πρόοδο

ενός προϊόντος, μιας στρατηγικής ή ολόκληρης της επιχείρησης με την πάροδο του χρόνου.

Βοηθήστε την ομάδα σας

να επικεντρωθεί σε ότι έχει περισσότερη σημασία και να δώσουν προτεραιότητα σε δραστηριότητες που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας.

Μετρήστε την αποτελεσματικότητα

κάθε στρατηγικής και εντοπίστε τους τομείς που χρήζουν βελτίωσης.

Αυξήστε την απόδοση

κάθε καμπάνιας marketing που εφαρμόζετε, λαμβάνοντας τεκμηριωμένες αποφάσεις βασισμένες σε στοιχεία και όχι σε υποθέσεις ή λανθάνουσες απόψεις.

Μια πληθώρα δεδομένων που θα σας βοηθήσουν να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

01

Λέξεις Αναζήτησης

Μάθετε τι ψάχνουν οι επισκέπτες σας στο eshop. Στις αναφορές θα βρείτε μία λίστα με όσες αναζητήσεις έχουν γίνει στο κατάστημα σας, όπως επίσης αν η αναζήτηση επέστρεψε αποτελέσματα στον πελάτη ή όχι. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να βελτιώσετε τις λέξεις κλειδιά στα προϊόντα σας.

02

Αναφορές Αποθήκης

Δείτε ή εκτυπώστε αναφορές αποθήκης ανά προϊόν και παραλλαγή. Φιλτράρετε τα προϊόντα ανά μάρκα για πιο εύκολη διαχείριση. Τέλος κατεβάστε τις αναφορές σε μορφή Excel για εκτύπωση

03

Πωλήσεις προϊόντων

Δείτε τις πωλήσεις και το συνολικό τζίρο που έχουν φέρει τα προϊόντα σας, το υπόλοιπο τους, τις αξιολογήσεις τους κ.α