Μεταφορά του eshop σας
στην NagaCommerce.

Η πλατφόρμα NagaCommerce ενσωματώνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειρίζεστε εύκολα τα προϊόντα, το πελατολόγιο και την αποθήκη σας σε ένα περιβάλλον, χωρίς επιπλέον add-ons και σας βοηθάει να οργανώνετε τις πιο στοχευμένες και αποδοτικές καμπάνιες marketing.

Λόγοι για να μεταφέρετε το eshop σας στην NagaCommerce

EXTRAS

Τι έρχεται μαζί με την μεταφορά

Ανάλυση

Επιβλέπουμε και αναλύουμε το κατάστημα σας ώστε να προβλέψουμε και να προσέξουμε τις ανάγκες σας, αλλά και να φροντίσουμε το καλύτερο για εσάς!

Ολική μεταφορά

Μεταφέρουμε όλα σας τα δεδομένα από το παλιό σας eshop στο καινούργιο. Η μεταφορά περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία των προϊόντων, στοιχεία πελατών, εικαστικά, τρόπους πληρωμών & αποστολών, καθώς και δομή περιήγησης.

Μεταφορά συνδέσεων

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα μεταφέρουμε και τα δεδομένα που χρειάζονται για την σωστή λειτουργία των καναλιών πωλήσεων, όπως και συνδέσεις σε Analytics.

Συμβουλές και προτάσεις

Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθεί το κατάστημα σας! Σας προτείνουμε ιδέες & λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τα βήματα της μεταφοράς του eshop σας

Solutions built to scale

Στην NagaCommerce όλα τα εργαλεία έχουν δημιουργηθεί από εμάς. Αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας, την ορθή λειτουργία και επικοινωνία της πλατφόρμας με τρίτες υπηρεσίες, όλα αυτά χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η ταχύτητα του e-shop σας.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι των εκπαιδευτικών μας video στο YouTube.

Ανακαλυψτε την

Είστε έτοιμοι για μια πρώτη γνωριμία με την πλατφόρμα της NagaCommerce;