Blogging

Blogging και marketing είναι δύο άρρηκτα συνδεδεμένες ενέργειες. 

Το Blog του eshop σας δεν είναι απλά ένα επιπλέον στοιχείο στο μενού αλλά ένα δυνατό συμπληρωματικό εργαλείο marketing. 

That’s why

Αυξάνετε την οργανική επισκεψιμότητα.

Αυξάνετε την οργανική επισκεψιμότητα.

SEO is the magic word… Η Google διαβάζει τα στοιχεία που εσείς της δίνετε. Εκτός λοιπόν από ένα σωστά παραμετροποιημένο eshop, με τα άρθρα σας έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μία σειρά από keywords, στοχεύοντας Commercial search patterns (όπως:  “Τα καλύτερα π.χ. φορέματα”) ή Informational search patterns (όπως : “Ιδέες π.χ. διακόσμησης σαλονιού”), τα οποία θα βοηθήσουν στην υψηλότερη κατάταξη του site σας στα οργανικά αποτελέσματα. Αν μάλιστα στα άρθρα σας εντάξετε και αξιόπιστα εξωτερικά links  αυξάνετε την αξιοπιστία του eshop σας και για την Google, πράγμα το οποίο μας οδηγεί σε θεαματικά υψηλότερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Συνδέεστε με το κοινό σας

Συνδέεστε με το κοινό σας

Κανείς δεν γνωρίζει τα προϊόντα σας καλύτερα από εσάς! Αναπτύξτε λοιπόν την χρησιμότητα τους μέσα από τα άρθρα σας και βοηθήστε τους πελάτες σας, να μάθουν γι αυτά και να σας εμπιστευτούν. Η αρθρογραφία με πρόγραμμα δημιουργεί την αίσθηση προσμονής στο κοινό σας και τους δίνει ακόμη έναν λόγο να επισκεφθούν το site σας. Μπορείτε μάλιστα να παροτρύνετε τους επισκέπτες σας να πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση αγοράς προσθέτοντας συγκεκριμένες product pages στα άρθρα σας.

Αναπτύσσετε το κατάλληλο κοινό για τα προϊόντα σας

Αναπτύσσετε το κατάλληλο κοινό για τα προϊόντα σας

Μοιραστείτε τα άρθρα σας! Δημοσιεύοντας τα άρθρα σας στα Social Media έρχεστε σε επαφή με ένα ευρύτερο αριθμό ανθρώπων, από τους οποίους θα έρθουν κοντά σας πρώτα αυτοί  που ενδιαφέρονται πραγματικά τα προιόντα σας. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσεται ένα κοινό το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο να οδηγηθεί σε αγορά από τον ιστότοπο σας.

Δημιουργείτε πιστούς πελάτες.

Δημιουργείτε πιστούς πελάτες.

Στις online αγορές η εμπιστοσύνη προς τον πωλητή είναι ακόμη πιο σημαντική αφού δεν υπάρχει η προσωπική επαφή. Αναπτύσσοντας λοιπόν τις γνώσεις σας για τα προϊόντα σας μέσα από τα άρθρα σας, δημιουργείται engagement με το κοινό σας και εφόσον σας εμπιστευτούν, έχετε προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αφού κανείς μας δεν θα προτειμούσε να ρισκάρει μία αγορά από ένα καινούριο κατάστημα με αμφίβολο αποτέλεσμα.